• whatsapp: +31613408452
  • info@klussenbedrijfzomer.nl

Bekijk hier de projecten die ik heb uitgevoerd:

Renoveren van de keuken bij Anneke:

Anneke over het werk van Wilfred:

Wilfred heeft bij ons de keuken gerenoveerd, waarbij hij het meetwerk en de installatie van alle nieuwe frontjes voor de lades en de kasten en de ombouwen in een ‘oude’ bestaande keuken heeft gerealiseerd. Dat was best een uitdaging hier en daar, maar hij is heel secuur te werk gegaan en heeft met veel vakkundigheid en geduld prachtig maatwerk geleverd. Zo ook de betegeling tot aan het plafond en het verleggen van elektriciteit, allemaal heel zorgvuldig. We zijn ontzettend blij met het resultaat en zien vol vertrouwen uit naar zijn aanpak van ons volgende project: onze badkamer! 

Renoveren van het dak bij Willemijn en Mark:

Mark en Willemijn over het werk van Wilfred:

Al ruim 2,5 jaar maken wij regelmatig gebruik van de diensten van Wilfred Zomer. Een vakman die geen enkele klus uit de weg gaat en voor elk probleem wel een oplossing weet. Of het nou gaat om isoleren, tegelen, elektronica,  vloerverwarming, sanitair, keuken of badkamerinstallatie, Wilfred doet en kan het allemaal. Wij zijn ontzettend tevreden met de manier waarop Wilfred werkt en blij met het opgeleverde werk.

Nieuwe badkamer bij familie Thie

Familie Thie over het werk van Wilfred:

Wilfred heeft op bijzonder vakkundige en nette wijze onze badkamer verbouwd. Met Wilfred zijn goede afspraken te maken én hij komt ze altijd na. Als er gaandeweg het proces iets geconstateerd werd of als er suggesties waren om iets net even anders te doen omdat het dan nóg mooier en beter zou worden, werd dat direct met ons besproken. Zowel de installatie als het tegelwerk zijn helemaal naar ons zin. Vakwerk van de bovenste plank. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

Carport bij familie Meuken

Ger en Ini Meuken over het werk van Wilfred:

Wij hebben in de laatste twee jaar een drietal onderhouds- en nieuwbouwklussen laten uitvoeren door dit bedrijf en zijn over de resultaten meer dan tevreden.
Het is zowel in de voorbereiding als in de uitvoering een genot om met deze gedreven vakman te werken.
De kwaliteit van het uitgevoerde werk is van een dusdanig hoog niveau dat maakt dat je graag terugkomt bij dit bedrijf
Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte bij u aan.

Nieuwe badkamer bij Engelien Kester

Engelien Kester over het werk van Wilfred:

Wilfred heeft mijn badkamer echt geweldig aangepakt!
Ik had in mijn hoofd precies een plaatje van hoe ik mijn badkamer zou willen hebben en nu de resultaat is precies zo wat ik in mijn hoofd had! Zo leuk om te zien, letterlijk mijn eigen idee in werkelijkheid te zien. Hele proces vanaf eerste contact aan het einde verliep heel prettig, hij is duidelijk en open in communicatie. Denkt heel graag mee en geeft tips. Maar ook is hij heel eerlijk in onverwachte gebreken wat bij slopen naar voren komt, hij verkiest grondig aanpakken en het oplossen ervan boven verbloemen van de gebreken. Wilfred staat ook open voor kleine klusjes tussendoor en geeft graag advies / tips om mijn huis te verduurzamen, heel fijn om inzichten te krijgen naast alleen verbouwing van de badkamer. Transparant, snel en prettige communicatie plus uiteraard het geweldige resultaat maakt hem een vakman die ik van harte kan aanraden!